Татуировка на Компас - VeAn Bulgaria
Компас

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Компас?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка на Компас.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Татуировка на Компас

Татуировката с компас е символ с много значения, които трябва да се проучат, преди да се направи.

Компасът е аксесоар, който се е превърнал в незаменим за моряци, войници, пътешественици и туристи. Той указва посоката на движение и дава усещане за увереност. Изобретен преди много време, компасът все още представлява простота и надеждност.

Формата на компаса обикновено е кръгла, но има и специфични варианти. Той може да бъде с различни размери и диаметри, както и да съдържа допълнителни сензори, което го превръща в незаменим атрибут на пътешествениците, пребиваващи на значително разстояние от цивилизацията. Съществуват ръчни и бордови компаси, предназначени за пътуване по море и по суша. Независимо от вида, основното значение на компаса остава едно и също - да помага за определяне на курса.

Татуировка на Компас
Татуировка на Компас
Татуировка на Компас

Какво е значението на татуировката с компас?

Татуировката на компаса символизира равновесие, тъй като той трябва да бъде балансиран в ръката, за да бъде информацията точна.

Такава татуировка напълно отразява характера на собственика си - спокоен, уравновесен човек, който умее да взема решения, обръщайки внимание на всеки детайл. Освен това тя може да има следните значения:

  • Сигурност: компасът помага да се постигне сигурност и спокойствие в живота. Знаейки своята цел, човек може по-лесно да преодолява трудностите и да постига успех. Сигурността при вземането на решения, в житейските посоки и в професионалната сфера е знак за увереност и зрялост на човека. Такъв човек може да бъде описан като "знаещ какво иска". Освен това той или тя упорито се движи към своята цел.
  • Целеустременост или съсредоточеност: тази татуировка показва решителен и самоуверен човек, който върви към целите си без съмнения. Именно компасът определя целта на пътуването, така че човек, който си избере татуировка с компас, може да се превърне в надежден помощник при решаването на различни ситуации. Такъв човек може да бъде и чудесен учител или наставник, който посочва на децата началото на тяхното пътуване.
  • Лоялност: татуировката с компас символизира лоялност към дело, хора, убеждения или начин на живот. Има дори подобна поговорка, която звучи така: "Лоялен към полюса като стрелката на компаса". По този начин човек, украсен с такава татуировка, символизира лоялност, като придобива това специално значение.

Татуировка на Компас
Татуировка на Компас

Особености и нюанси

Такива татуировки са предпочитани най-вече от мъжете.

Несъмнено такава татуировка е популярна сред пътешественици, моряци и изследователи, а стилът и размерът ѝ могат да бъдат избрани индивидуално, за да отговарят на предпочитанията и нуждите на всеки човек. Всички те прибягват до различни техники, които в крайна сметка играят ролята на компас. Татуировката може да бъде изработена в стила на древните моряшки мотиви, а може да бъде и модерно устройство с много подробни деления.

Татуировка на Компас
Татуировка на Компас
Татуировка на Компас

Татуировката с компас обикновено е едноцветна с червени петна върху стрелката, но са възможни варианти с допълнителни елементи.

Те включват:

  • кораби - ако наистина ви привличат морските теми;
  • прерии - ако всяко приключение ви вдига адреналина;
  • гори и планини - без компас няма смисъл да ги посещавате.

Окончателният избор зависи от предпочитанията на клиента и е важно да се разгледат различни примери за работа, за да се избере най-подходящият дизайн. Независимо от избора, въплъщаването на компас в татуировка ще придаде на изображението дълбочина и символично значение.

Решението дали татуировката ще бъде плоска или обемна зависи от вас, а ние винаги сме готови да ви зарадваме, да изпълним работата в съответствие с вашите желания.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.