Китара

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Китара?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Китара.

6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!

Скици на татуировки
на китара

Днес областта на татуировките е изключително популярна.

Дългогодишните татуировки изненадват хората с броя и разнообразието си от стилове, като всеки може да избере скица по свой вкус. Много популярна татуировка е изображението на музикален инструмент, особено на китара. Често тази татуировка се среща на ръцете, раменете или гърдите на музикантите. Много рядко може да се види китара, татуирана на крак.

Скици на татуировки на китара
Скици на татуировки на китара
Скици на татуировки на китара

Първите асоциации към думата «китара» са романтика, пътуване, песни край огъня, творчество и страхотна музика. Хората, свързани с музиката, често избират този инструмент за татуировка като символ на творчество и свобода. Татуировката с китара може да се изпълни в различни цветове, всичко зависи от желанието на клиента. Някои харесват черно-бялото изпълнение, докато други предпочитат да изберат ярки, сочни цветове. Китарата се изобразява като цялостен инструмент или само някои от частите му. Невероятно красиво изглежда китарата върху женски гръб, подчертавайки фигурата на притежателката на татуировката. В такова изображение фигурата обикновено действа като форма на самата китара, като на гърба са показани само струните и дупката.

Скици на татуировки на китара
Скици на татуировки на китара

Обозначаване на китара

Какво точно е значението на татуировката с китара?

Съществуват няколко варианта, които са най-основните значения на татуировката с китара.

  • - Творчество. Смята се, че като си поставите изображение на китара, творческата муза винаги ще бъде с вас. Много музиканти се придържат към това обозначение, вярвайки, че изображението върху тялото им помага да постигнат успех.
  • - Китарата често се асоциира с упорита работа. В крайна сметка овладяването на китарата изисква огромен стремеж, упоритост, търпение и работа.
  • - Романтика. Китарата много често се асоциира с романтични събития, задушевна музика край огъня, невероятни преживявания.
  • - Знак за свобода. Хората, които се стремят към неограничена свобода на мисълта и действията, често избират образа на китарата. При това китарата често е придружена от изображение на крила.
Скици на татуировки на китара
Скици на татуировки на китара
Скици на татуировки на китара
  • - Свирепост на характера. Това е препратка към изображение на китара с огън или в пламъци. Друго обозначение на това изображение е невероятната сила и енергия, която притежава собственикът на татуировката.
  • - Състояние на хармония. Друго обозначение на татуировката с китара е понятието за хармония. Човекът е в пълна хармония със света и със себе си.
  • - Щастие. По същия начин изображението на китара се свързва с вид талисман, който носи щастие и късмет в живота на собственика на татуировката.
  • - Доброта на природата. Често изображението на китара показва, че човекът има добра, широка природа. Той няма да остави в беда и винаги ще помогне.

Скици на татуировки на китара
Скици на татуировки на китара

Изпълнение на татуировката

Татуировката с китара има много варианти на изпълнение.

Тя може да бъде както самият инструмент, така и с различни допълнителни елементи. Често татуировката на китара се допълва с изображение на момиче, роза, ноти, крила, огън или череп. Значението на татуировката може да варира в зависимост от цялостния вид на татуировката. Например китара и ноти представляват голяма страст и любов към музиката. Тази татуировка често се вижда по тялото на рок музиканти или професионални китаристи. Китарата със звезди е талисман за късмет и успех. Също така китарата е знак за деликатната душа на човека, като в този случай изображението на китарата е забито в сърцето. Татуировката може да бъде изпълнена в различни цветове, всичко зависи от желанието на клиента. В края на краищата Вие сами решавате кое изображение ще украси тялото ви.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Статията е написана от журналисти и е информативна. Ако откриете грешка или не сте съгласни със съдържанието, моля, уведомете ни contentvean@gmail.com.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС