Йероглифи

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Йероглифи?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Йероглифи.

Попълни формата
и получи отстъпка от 10%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировки
с йероглифи

В продължение на много години областта на изображенията върху тялото е на върха на популярността си.

Татуировките са широко разпространени сред мъже и жени от всички възрасти. В тату-сферата са събрани огромен брой дизайни, всеки ден татуистите творят, създават нови вълнуващи произведения. Човек с най-различни предпочитания, ще може да си избере скица за бъдеща татуировка.

Художествената татуировка обединява разнообразни теми: изображения на животни, различни насекоми, портрети на хора, домашни любимци, цветя, абстракции, йероглифи и т.н. В тази статия ще се спрем по-специално на йероглифите.

Татуировки с йероглифи  значение
Татуировки с йероглифи  значение
Татуировки с йероглифи  значение

Разновидности на йероглифи

Татуировките, изобразяващи йероглифи, са ни познати толкова отдавна, че става дори трудно да си спомним точно кога са започнали да бъдат много търсени.

Символите на китайската, японската азбука привличат със своята необичайна форма, минимализъм и тайно значение. Йероглифите могат да бъдат приписани на татуировки с надписи, но основната разлика е, че йероглифът не е изобразен с различни шрифтове. Шрифтовете са подходящи само за фрази на други езици: английски, руски, арабски надписи.

В областта на художествените татуировки, като правило, се изобразяват китайски и японски йероглифи. Заслужава обаче да се спомене, че има и корейски и виетнамски знаци.

Татуировки с йероглифи  значение
Татуировки с йероглифи  значение

Значението на йероглифите
за татуировка

Скиците "йероглифи" са популярни както сред мъжете, така и сред жените.

Какво обозначение се крие зад такива оригинални знаци на китайската и японската азбука? Ще научите за това и много други интересни неща в нашата статия.

Татуировките с йероглифи могат да бъдат прости в изпълнението и разбираеми за другите. Повечето хора избират малки надписи за татуировки, чието значение е известно само на собственика на татуировката. Най-популярните думи, избрани за татуировка под формата на йероглифи, най-често позиционират кредото на човека.

По-сложните композиции, съставени от няколко йероглифа, могат да разкажат за цяла история с многоценен и уникален сюжет.

Татуировки с йероглифи  значение
Татуировки с йероглифи  значение
Татуировки с йероглифи  значение

Интересно е, че скиците за татуировки на йероглифи често се избират от хора, които са напълно незапознати с културата на Изтока и не знаят нито китайски, нито японски. Защо тогава йероглифите са толкова привлекателни? В крайна сметка много хора украсяват телата си с тях. Най-вероятно такава популярност е свързана с мистерията, с която са изпълнени тези невероятни символи.

Много хора избират скица на йероглифи като талисман, който ще защити собственика си от житейски провали и неприятности.

Също толкова често, с помощта на йероглифи, хората обозначават своя зодиакален знак. Като правило това са хора, които са почитатели на ориенталската култура.

Татуировки с йероглифи  значение
Татуировки с йероглифи  значение

Опции за татуировка

Правенето на татуировка на йероглифи е доста бърз процес, тъй като по правило се използва само черен пигмент, а размерът не надхвърля кутия цигари.

Но няма ограничения, ако желаете, цветът на йероглифа може да бъде какъвто желаете.

Доста често йероглифите се използват като допълнителен елемент към основната картина, например към рисунка на дракон или знак Ин-Ян.

Що се отнася до частта от тялото, върху която можете да приложите изображението на йероглифа, тогава всяка част от тялото ви ще свърши работа тук. Най-популярните места за йероглифи са: врата, китката, рамото, зад ухото, предмишницата, гърдите.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Статията е написана от журналисти и е информативна. Ако откриете грешка или не сте съгласни със съдържанието, моля, уведомете ни contentvean@gmail.com.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС