Татуировка на индийски слон - VeAn Bulgaria
Индийски слон

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Индийски слон?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Индийски слон.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировка
на индийски слон

Слонът е необичайно животно с удивителен външен вид и мощ.

Това невероятно създание е най-познато в страните от Азия и Африка. Този бозайник представлява мъдрост, мир, дълголетие и дружелюбие, вътрешна сила и преданост. В африканските страни слоновете са най-силните животни, които са на голяма почит от местните. В страните от Индия и Китай животното се счита за олицетворение на върховната власт. В Будизма слонът означава стабилност и духовно познание. В индийската религия има легенда за тези необичайни животни. Според легендата по-ранните слонове са можели да летят като птици, били са свободни и никой не е успял да ги покори. Но един ден старият отшелник прокле слоновете и те загубиха дарбата си завинаги.

Татуировка на индийски слон
Татуировка на индийски слон
Татуировка на индийски слон

Дружелюбното и позитивно животно носи сериозна енергия. В митологиите и легендите слонът е свещено животно и често действа като олицетворение на боговете. В средновековна Европа слоновете са били свързвани с целомъдрие, любов и преданост. Защото има мнение, че през периода от една година и половина бременност слоновете не извършват полов акт, а чакат своята самка.

В Римската империя слонът олицетворява мъдростта и победата. След разпадането на империята животното означаваше победата на християнството над злото. Тази интерпретация е свързана с изображение, в което слон тъпче змия. Особено почитан е белият слон, това е много рядък вид слонове, в будистките страни животното е олицетворение на щастието, плодородието, духовността и дълголетието.

Татуировка на индийски слон
Татуировка на индийски слон

Определяне на индийския слон
в областта на татуировките

Индийските слонове са най-почитаните животни.

Те са ездитни животни на самите богове. Индра, царят на всички богове и господар на небесното царство, е изобразяван да язди слон. Най-разпространената индийска татуировка на слон е лицето на божество, наречено Ганеша. То е изобразено с човешко тяло с големи размери, глава на слон и четири или повече ръце. В изображенията Ганеша може да има от един до шестнадесет чифта ръце. Но в татуировките божеството е изобразено точно с два чифта ръце, което носи знака на: емоционално блаженство, благополучие, отказ от прераждане и изпълнение на задълженията.

Татуировка на индийски слон
Татуировка на индийски слон
Татуировка на индийски слон
  1. Скицата на татуировката на индийския слон, а именно на божеството Ганеша, е изпълнена с положителна енергия, която благоприятства човешкия живот. Изображението представлява мъдрост, просперитет, сила и постоянство. Освен това то насърчава развитието на човешката креативност.
  2. Татуировката на индийски слон е вид талисман, който привлича благополучието. Смята се също, че това изкуство на тялото ще спаси собственика от трудности във финансовата сфера.

Татуировката на индийски слон често се избира от хора, свързани с будизма, или от такива, които просто се интересуват от религията. Татуировките изобразяват божество в цял ръст. В този случай:

  • Главата означава благоразумие;
  • Голям корем - благодеяние, просперитет;
  • Кълнът представлява яснота във всички неща;
  • Стволът представлява интелигентност;
  • Ушите представляват мъдрост.
Татуировка на индийски слон
Татуировка на индийски слон

Слонът символизира проницателност и сила и е подходящ за целеустремени, уверени в себе си хора. Индийският слон обикновено се рисува на големи части от тялото, като гърба, рамото, предмишницата, страната или корема. Цветовата тема е различна: може да е черно-бяло изображение или ярка цветна татуировка. Така или иначе, татуировката ще ви донесе много положителна енергия и просперитет.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.