Хендпоук

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Хендпоук?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Хендпоук.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на
татуировки «хендпоук»

Хендпоук татуировка, въпреки несъвършенството и примитивността на изображението, има успех сред феновете на различни субкултури и начинаещите татуисти.С какво този стил се отличава от другите области на рисуването върху тялото и какви са неговите характерни черти?

Хендпоук (с други думи, домашна татуировка) се счита за родоначалник на културата на татуировките, тъй като рисунките върху тялото са били неразделен атрибут на човек дори в древните племена. Без специални умения и оборудване, нашите предци от импровизирани средства, чрез проба и грешка, практикуваха изкуството на татуирането. Изображенията са се прилагали върху тялото с каменни или костни игли.

С развитието на изкуството на татуирането и появата на голям брой различни посоки хендпоук започна постепенно да изчезва. Тогава истинските фенове решиха да го запазят и го отделиха като отделен стил, запазвайки оригиналността и оригиналността на тази посока. Напоследък дори професионални майстори на татуировки започнаха да имитират стила на хендпоук в работата си, умишлено правейки изображението с неправилна и неравна форма.

Скици на татуировки «хендпоук»
Скици на татуировки «хендпоук»
Скици на татуировки «хендпоук»

Характеристики на стила

Хендпоук татуировките са предпочитани от хора с бунтарски дух, които искат да шокират публиката и да изразят своята индивидуалност.На първо място, това са тийнейджъри и младежи. С помощта на такава татуировка те изразяват протест, чийто обект са родителите или обществото. Това включва и феновете на субкултурите.

Отличителни черти на хендпоук направление:

  • Прости неусложнени рисунки без сложни елементи;
  • Неравномерни изображения;
  • Използване на черна боя, в редки случаи – червена;
  • Прости надписи, символи (например, емотикони);
  • Анимационни герои;
  • Рисунки на животни.За начинаещи майстори на татуировки хендпоук е идеален вариант. Рискът от грешка в този случай е сведен до минимум, тъй като скиците са избрани доста примитивни. Всяко изображение може да бъде коригирано и преработено в процеса. Това само ще даде на татуировката оригиналност и уникалност.

Скици на татуировки «хендпоук»
Скици на татуировки «хендпоук»

Техника за извършване
на хендпоук татуировки

Рисунка върху тялото в хендпоук техника е лесна за правене сами у дома без професионална машина за татуиране.Колкото и да е странно, травмата при правилно прилагане на изображението тук е минимална. Татуировка, направена с обикновена игла, заздравява много по-бързо. Въпреки това, ако не се придържате към правилните санитарни стандарти, можете лесно да въведете инфекция. Преди работа е необходимо иглата да се третира с огън, а след това с водка или алкохол. Всички инструменти трябва да бъдат дезинфекцирани, включително контейнера с боя. След няколко пробиви кожата трябва незабавно да се избърше от кръв и мастило. Когато работата приключи, е необходимо да покриете изображението със защитно фолио. То ще предпази човек от бактерии и инфекция.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС