27+ татуировки Гривна: Значение & За мъже и жени & Скици - VeAn Bulgaria
Гривна

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли гривна?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с гривна.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировка
с гривна

В областта на художествените татуировки има голямо разнообразие от скици на различни теми.

Хората изобразяват върху тялото си рисунки на цветя, животни, птици, различни пейзажи, портрети и много други. Също така много хора обичат да имитират различни бижута с помощта на татуировка, една от които е гривна. Всички носят гривни, както жени, така и представители на мъжката половина, така че не е изненадващо, че татуировка, изобразяваща това бижу, също е търсена сред хората от двете страни. Популярността на това изображение зависи и от факта, че може лесно да се скрие под дрехите или под часовника (ако говорим за тънка гривна на китката).

татуировка с гривна значение
татуировка с гривна значение
татуировка с гривна значение

Татуировката на гривна може да бъде много различна, с различни форми и размери.

Това може да бъде както широко, така и елегантно тънко бижу, малка гривна или плавно преливащо в ръкава. Всичко зависи от желанията на клиента.

Повечето хора предпочитат да прилагат скица на татуировка на гривна върху тялото си като декорация, но не забравяйте, че всяка татуировка носи определено значение. Какво обозначение се крие в изображението на гривната и какви видове изображения има? Ще научите за това в тази статия.

татуировка с гривна значение
татуировка с гривна значение

Видове скици
на гривна

Скиците на гривна са много търсени, има доста от тях, от различни видове.

Най-често срещаните видове гривни за татуировки:  • Гривна от геометрични фигури;
  • Келтски орнаменти, съчетани с шарки;
  • Под формата на мъниста, вериги, фенечки;
  • Бодлива тел;
  • Дантелени гривни, панделки;
  • Различни надписи;
  • Флорални и растителни теми.татуировка с гривна значение
татуировка с гривна значение
татуировка с гривна значение

Жените, като правило, избират по-деликатни видове гривни: преплитане на цветя, панделки, дантели и т.н.

Често гривните се допълват от различни знаци, талисмани, които привличат любов, успех и просперитет.

Мъжката половина предпочита изображения на геометрични фигури или келтски шарки, които дават увереност и сила на собственика на изображението. Сред представителите на по-силната половина рядко се срещат татуировки само на гривна, обикновено изображението продължава по-навътре в ръкава, изобразявайки мащабна работа от китката до рамото.

Също така вниманието често се обръща на допълнителни знаци в татуировките на гривни. Например, често гривната е допълнена с листа от детелина, за да привлече успех и просперитет. Изразявайки чувствата си, гривните често се правят във формата на сърца, което е по-популярно сред женската половина. Избирайки красив надпис с оригинален шрифт, вие не само ще подчертаете своята уникалност, но и ще допълните индивидуалния си стил.

татуировка с гривна значение
татуировка с гривна значение
Места за нанасяне

Татуировките с гривни най-често се прилагат на китката, на предмишницата или на глезена.

Може да бъде или изображение на едно бижу, или няколко преплетени гривни. Всичко зависи от Вашите желания.

Гривните могат да бъдат изработени в различни цветове: черни и бели, цветни, имитиращи злато, сребро и др. Това могат да бъдат масивни широки бижута или елегантни изящни гривни, в зависимост от Вашите предпочитания.

Когато избирате скица на гривна за татуировка, не забравяйте, че вие ​​сами поставяте най-важната стойност в изображението. В края на краищата, въпреки общоприетите обозначения, самият човек може да придаде на татуировката на тялото си специално значение, важно преди всичко за себе си.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.