Скици на татуировка с горила - VeAn Bulgaria
Горила

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли горила?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с горила.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировка
с горила

В света има огромен брой татуировки.

Сред тях има много оригинални, цветни, абстрактни и необичайни изображения. Всеки може да избере скица, която да отразява индивидуалността на човек, да го отличава от хората около него. Много често за татуировки се избират изображения на представители на животинския свят. Някой по този начин подчертава чертите на характера си, някой избира изображение само за красота или изображението носи определен смисъл.

Хората започнаха да прилагат изображения на животни върху телата си в древни времена. Хората почитаха животните, почитаха много от тях, изграждайки тотеми в тяхна чест. Изображението върху тялото на тотемно животно се смяташе за свещено, хората вярваха, че им дава сила и късмет. С течение на времето оригиналните обозначения на рисунките върху тялото са частично променени, но самите татуировки със света на животните все още са популярни. Една от най-популярните животински татуировки е изображението на горила. Образът на този примат носи различни интерпретации, тъй като всяка нация описва горилите по свой начин.

Скици на татуировка с горила
Скици на татуировка с горила
Скици на татуировка с горила

Основни обозначения
на горилите

Културите на различни народи приписват на горилите различни свойства, които понякога са противоречиви.

Следователно татуировката на горила има няколко интерпретации. Например в древна Европа хората са приписвали на горилите отрицателни, тъмни свойства. Хората вярвали, че този примат е пълен с хитрост, не може да контролира силата си, вдъхва мързел и страх у хората. Но жителите на изтока имат напълно противоположно мнение за горилите. За тях, на първо място, това първенство беше знак за смелост, висока интелигентност и сила на духа. Също така, жителите на изтока вярват, че горилата е пълна с преданост и има чувство за хумор.

Скици на татуировка с горила
Скици на татуировка с горила
 • Съвременната интерпретация на татуировката на горила се е променила малко. Хората с различни традиции и религии възприемат обозначението на тази татуировка по свой начин. Но обозначението на татуировката на горила може да се коригира: в зависимост от избрания стил на изпълнение, позата на примата и предадените емоции.
 • Стояща на четири крайника, страхотна, реалистична горила, означава голяма сила, агресия и готовност за атака. Собственикът на тази татуировка може да бъде описан като емоционален човек, готов да атакува агресора във всяка секунда.
 • Спокойното състояние на горилата в изображението демонстрира мъдростта на собственика на татуировката, както и високите интелектуални способности.
 • Анимационната горила показва собственика на татуировката като миролюбив, жизнерадостен, весел човек.

Но като правило най-основното обозначение на татуировката на горила са качества като мощност, невероятна сила, чувство за власт и стремеж към победа. Това обозначение не зависи от стила на изображението и допълнителните елементи.

Скици на татуировка с горила
Скици на татуировка с горила
Скици на татуировка с горила

Опции за татуировка
на горила

Има няколко основни изображения на татуировки с горила:

 • Горила в корона;
 • Изпълнена в олд скул стил;
 • Гневно изображение на горила;
 • Усмивката на горила;
 • Келтски стил на изпълнение;
 • Горила със слушалки;
 • Горила, която яде сърце.Скици на татуировка с горила
Скици на татуировка с горила

Много популярна е и татуировката с горила, която е изобразена върху тялото на известния ирландски боец с прочутото име Конър Макгрегър.

Татуировката на горила е изпълнена с мощ и сила, така че изображението изглежда най-добре на гърба или на гърдите. Но също така често за приложение на горилата избират рамото му. Тази татуировка в по-голямата си част е мъжка татуировка, тъй като демонстрира по-мъжествените качества на героя. Жените по правило избират изображения в карикатурен стил или бебета горили. Струва си да се отбележи, че в допълнение към основните обозначения, избраната от вас татуировка може да носи какъвто искате смисъл.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.