Глобус

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли глобус?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с глобус.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировки
с глобус

Изкуството на татуировката през годините не е преставало да удивлява хората с безкрайния си брой изображения.

С течение на времето се появяват нови идеи, стилове и техники. Майсторите на татуировки се развиват и изненадват клиентите си с майсторски изпълнени произведения. Времето е мимолетно, постоянно се променя и за нула време се променя и изкуството на татуировките. С течение на времето се появяват нови, интересни, оригинални татуировки, които се радват на голямо търсене. Например една от тези татуировки е изображението на глобуса. Тази скица доста често се среща в портфолиата на майсторите на татуировки и е търсена както при момичетата, така и при мъжката половина. Но какво означава глобусът?

Скици на татуировки с глобус
Скици на татуировки с глобус

Особености на значение то
на татуировката с глобуса

Универсалната татуировка с глобус обикновено означава жажда за пътуване, приключения и запознаване с нов, неизследван свят.

Често изображението може да бъде открито на китката или предмишницата. Често татуировката с глобус се избира от хора, които професионално се занимават с пътувания по света, особено от тези, които са успели да прекосят екватора. В допълнение към пътуванията, татуировката на земното кълбо се свързва с хармонията и целостта на света. Тази връзка означава безкрайността и неделимостта на планетата. Но си струва да се отбележи, че значението на татуировката не свършва дотук. Значението на татуировката се влияе и от допълнителните елементи на изображението.

Скици на татуировки с глобус
Скици на татуировки с глобус
Скици на татуировки с глобус
  • Глобус с конкретни географски наименования. Тази татуировка означава, че за собственика определеното място е от особено значение. Обикновено хората по този начин увековечават страната, в която са родени, или мястото, където мечтаят да отидат. Също така определеното място може да носи романтично значение.
  • Глобус в ярки цветове. Това изображение подчертава лекотата на характера на собственика, неговия позитив и веселба. Избирайки такъв човек за пътуване, няма да сбъркате, с него ще бъде много удобно и лесно.
  • Глобус и велосипед (или друг транспорт). По правило изобразеното превозно средство обозначава конкретен транспорт, с който човек пътува, опознава света.
  • Познатите имена на държави са заменени с имена. Ако на глобуса, вместо познатите ни страни, са изобразени имена, тогава собственикът на татуировката цени тези хора много. По правило имената принадлежат на близките им хора, така че собственикът на татуировката показва колко цени тези хора.
  • Глобус в черно и бяло. Тази татуировка казва, че нейният собственик е скрупулен и точен човек. Пътувайки по света, собственикът на тази татуировка би предпочел да отседне в хотел, отколкото да се наслаждава на удоволствията на палатка.Скици на татуировки с глобус
Скици на татуировки с глобус

Варианти за изпълнение

Татуировката, изобразяваща глобуса, може да бъде направена в няколко варианта.

Изображението може да се състои не само от един глобус, но и от допълнителни елементи. Глобусът може да бъде допълнен от всяко изображение: череп, самолет, кола, велосипед, прилеп и т.н. Доста разпространени са татуировките на глобус с компас, карта, птици или цветя. Много разпространена е татуировката на глобус с котва и делфин, който изскача от водата. Тази татуировка е символ на морската пехота.

Като цяло може да се каже, че татуировката на глобуса е характерна за любознателните хора, които искат да изследват непознатото. Някои религии тълкуват образа на глобуса като знак за вселената и безсмъртието. Допълвайки изображението на глобуса с различни елементи, разменяйки държави или техните имена, човекът сам вписва в татуировката собственото си специално обозначение. Не се страхувайте да творите и да импровизирате, изпълвайте живота с ярки цветове, точно както изпълвате тялото си с изображения

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС