Скици на татуировка на гълъб - VeAn Bulgaria
Гълъб

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Гълъб?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Гълъб.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировка
на гълъб

Изкуството на татуировките е изключително популярно сред хората по целия свят.

Хората украсяват телата си с най-различни изображения в различни цветове и размери. Много популярни сред повечето хора са татуировките с изображения на животни, като особено ефектно изглеждат тези татуировки в стил реализъм. Сред момичетата са много разпространени татуировките с изображения на цветя. Също така много популярни са татуировките с изображения на птици, като популярността на татуираните птици се използва и от двата пола. Птиците често се асоциират с концепцията за свобода, духовна чистота, недостижимост и т.н. Ето защо не е изненадващо, че темата за птиците е много популярна в областта на татуировките. Птиците носят в себе си лека, положителна енергия, както и специално обозначение в изкуството на татуировките. Обозначението зависи от това коя конкретна птица е изобразена на татуировката и дали към изображението има допълнителни елементи. Сред най-популярните птици в изкуството на татуировките е гълъбът. Той е добре позната птица със специално обозначение в татуировката

Скици на татуировка на гълъб
Скици на татуировка на гълъб

Тълкуване на татуировка
на гълъб

В религиите на всички времена и народи гълъбът е специална птица със специално семантично послание.

Затова татуировката на гълъб има няколко тълкувания. Като правило гълъбът често е добър знак и знак за благодат, чието значение е известно на много култури. Особено популярна е татуировката на гълъб в християнските страни, защото за тях гълъбът означава целомъдрие и мир, той е въплъщение на Светия Дух.

Скици на татуировка на гълъб
Скици на татуировка на гълъб
Скици на татуировка на гълъб
  • Гълъбът, който държи маслинова клонка, означава светла надежда. Това тълкуване е свързано с добре известната легенда за Големия потоп. Според тази легенда Бог бил разочарован от хората и решил да изпрати световния потоп, за да заличи целия свят. Но той се смилил над един човек, както всички знаят - Ной. Бог му заповядал да построи огромен ковчег, в който Ной трябвало да събере по една двойка от всички животни и птици. Ной оцелял след големия потоп и в търсене на земя изпратил един гълъб и един гарван да я изследват. Според легендата гълъбът се върнал в ковчега, държейки маслинова клонка. По този начин гълъбът засадил в сърцата на хората светла надежда за по-добър живот.
  • Можете да видите и гълъб с палмова клонка. Това изображение означава, че човек е способен да победи дори смъртта.
  • Много хора си татуират гълъб като талисман, който може да предпазва от негативна енергия и зли духове. Смята се също така, че тази татуировка позволява на човек да изкупи всичките си грехове.
  • Гълъбът е символ на безусловна любов, майчинство и женственост.

Скици на татуировка на гълъб
Скици на татуировка на гълъб
  • Също така гълъбът означава любов, отдаденост и щастие в семейството. По правило в това обозначение се изобразява двойка гълъби. Те могат да бъдат като два летящи гълъба или като двойка целуващи се гълъби, или седнали един до друг на клон, или държащи сърце в клюновете си.
  • Гълъбът в полет обикновено означава независимост и свобода.
  • Тъй като татуировката гълъб е универсална, тя ще изглежда еднакво красива както върху мъжкото, така и върху женското тяло. Гълъбът може да бъде изобразен върху всяка част на тялото и при всички случаи изображението ще изглежда ефектно. Оригиналният и красив гълъб ще изглежда във всеки изпълним стил, дори ако ще да е реализъм, блекуърк или траш полка. Гълъбът може да бъде красиво комбиниран с различни допълнения: цветя, панделки, надписи и много други. Изображението на гълъба може да бъде изпълнено във всеки цветови нюанс. Можете да създадете своя собствена скица по свой вкус и да вложите специален смисъл в нея.Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.