Скици на татуировки на герои от комикси - VeAn Bulgaria
Герои от комикси

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Герои от комикси?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка на Герои от комикси.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировки
на герои от комикси

Супергероите са ни познати от детството от любимите ни комикси.

Батман, Супермен, Спайдърмен, Върколак, Жокера и така нататък, всички тези герои са познати на всички, много се опитват да имитират своите идоли, много просто обичат да се запознаят с новите приключения на героите. Вселената на комиксите е невероятно популярна по целия свят, не е изненадващо, че тази популярност достигна и областта на татуировките. Скиците на татуировки на герои от комикси са изключително популярни, мнозина се интересуват какво обозначение се крие зад тези татуировки.

Скици на татуировки на герои от комикси
Скици на татуировки на герои от комикси
Скици на татуировки на герои от комикси

Обозначаване в
на героите на комиксите

  • Батман. Най-известният герой, който за първи път се появява в комикси през 1939 г. Известният борец за справедливост е „другото аз“ на Брус Уейн, който живее в Готъм. Черният рицар на нощта няма супер сили, хитростта му е в задълбочените познания по бойни изкуства, както и в съвременните технологии, които използва. Ето защо татуировката с Батман е знак за увереност, смелост и остроумие. В допълнение към самия супергерой, татуировките често съдържат изображение на логото: черен овал с жълт фон, на който се намира прилепът, което промени много пъти. Първоначално супергероят беше в сив костюм, който беше допълнен от жълто-синьо наметало. Оттогава костюмите са се променяли многократно. Днес Батман е известен на всички с мрачния си черен костюм.Има и скици за татуировки, в които тъмният рицар е изобразен заедно с Робин, асистент и приятел по същото време. Робин е изобразен в цветни костюми, което ефективно подчертава мрачния външен вид на Батман.
Скици на татуировки на герои от комикси
Скици на татуировки на герои от комикси
  • Жокера. Суперзлодеят с известната усмивка. В историята на комиксите той е основният противник на Черния рицар, с когото се бори отново и отново. Въз основа на историята на комиксите, Жокера ограбваше магазин и беше уплашен от внезапно появилия се герой, в резултат на което злодеят се срина в киселина. Ето защо Жокера има зелена коса, бяла кожа и лудо изражение, което не слиза от лицето му. Но въпреки негативността на героя, злодейът има невероятно висок интелект и има добри способности за изобретения. Въз основа на това татуировката с този герой означава гениалност и високи умствени способности, които понякога могат да достигнат до лудост.Също така, поради образа на шута, който носи Жокерът, татуировката говори за двуличие и често използвана хитрост. Друго обозначение на татуировка с злодей е неуязвимостта, тъй като след като падне в киселина, злодеят развива имунитет към токсични вещества. Верността към принципите, непокорството на другите, способността да се гледа в самата душа и сърце също е обозначението на татуировката с Жокера.
Скици на татуировки на герои от комикси
Скици на татуировки на герои от комикси
Скици на татуировки на герои от комикси
  • Харли Куин. Вярна приятелка на Жокера. Харли има невероятна гъвкавост и сила, така че татуировка с нейния образ означава силата на личността и духа. Освен това Куин е необичайно умна и съблазнителна. Харли от известния филм "Отряд самоубийци" носи обозначението на безстрашие, сила и готовност за саможертва. Има изображения на Харли с приятел на име Отровен бръшлян. Близка приятелка възнагради Куин със способността да устои на всички отрови, което направи Харли още по-силна. Носеното изображение на две верни приятелки носи интерпретация на преданост, както и невероятна издръжливост. Куин и Жокера в татуировка носят интерпретация на трагична любов, тъй като Жокера използва момичето изключително за собствените си цели. Има и скици на татуировки не на самата героиня, а на нейните символи: ромби, черно сърце и надпис "rotten" (гнило).
Скици на татуировки на герои от комикси
Скици на татуировки на герои от комикси
  • Дедпул. Невероятно разговорлива личност с цинично чувство за хумор. Този герой, подобно на добре познатия Върколак, беше експеримент. Основната способност на Дедпул е способността да се регенерира, той е в състояние да възстанови всяка увредена област на тялото. Въз основа на това татуировката с неговия образ може да означава емоционална и физическа неуязвимост. Героят има своеобразно чувство за хумор, което може да се покаже на собственика на татуировката. Освен това Дедпул е наясно, че живее във вселената на комиксите, така че татуировка с неговия образ може да означава трезвеност и бистър ум. Дедпул е сам и не иска да сменя страните. В този случай татуировката се тълкува като неутралност, обективност и благоразумие на човек.
Скици на татуировки на герои от комикси
Скици на татуировки на герои от комикси
Скици на татуировки на герои от комикси
  • Венъм. Най-великият злодей в историята на комиксите. Извънземен паразитен организъм с ужасяващ вид. Създанието действа като антигерой, който има една единствена цел - да убие Спайдърмен. Той няма да спре и няма да пощади никого по пътя си, невъзможно е да го спреш, камо ли да го хванеш. Антигероят има способността да се маскира като всяка среда. Обсебвайки човек, той е в състояние да го превърне в самото зло. Само топлината и силата на звуковите вълни могат да извадят Венъм от човешкото тяло. Въпреки факта, че Венъм е злодей, татуировката с неговия образ носи редица положителни качества. Той е необичайно силен и много упорит, освен това е в състояние да контролира хората със силата на мисълта. Антигероят върви към целта си и никой не може да го спре.Безстрашие, решителност, висока интелигентност, силен характер и хитрост са най-основните интерпретации на татуировката с Венъм.

Скици на татуировки на герои от комикси
Скици на татуировки на герои от комикси

Във вселената на комиксите има много повече герои и антигерои.

Татуировка с техните изображения, като правило, носи интерпретация, свързана пряко с чертите на характера на самия герой. Но в допълнение към обозначението, татуировките с герои от комикси са много оригинална и ефектна декорация на тялото.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.