татуировка «Дявол» - VeAn Bulgaria
Дявол

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Дявол?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка на Дявол.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировка «Дявол»

Областта на художествената татуировка датира от древни времена.Татуировките се използвали за обозначаване на племенната идентичност, както и за определяне на професията: шаман, лечител, ловец и т.н. Много от изображенията служели като талисман или давали на своя притежател сила, смелост, интелигентност. Като правило тези характеристики са били изображения на животни, като се е смятало, че човек черпи от татуировката всички силни качества на представителя на животинския свят. В древността е имало много рисунки на тялото, днес броят им е огромен.

В наше време хората налагат върху телата си татуировки с най-различни сюжети: изображения на животни, различни музикални инструменти, митологични персонажи, абстракции и т.н. В тази статия ще се спрем на една от популярните татуировки, изобразяваща дявола. Това изображение е доста разпространено в татуировъчната индустрия, защо е толкова популярно?

Скицата "дявол" на пръв поглед носи в себе си само негативно обозначение, макар че това е погрешно мнение. Дяволът в татуировката има няколко значения, за които ще научите в тази статия.

татуировка «Дявол»
татуировка «Дявол»
татуировка «Дявол»

Обозначение на татуировка «Дявол»

Татуировката "дявол" обикновено има ужасяващ, зловещ вид и ви кара да настръхнете само като погледнете усмивката и погледа.Този персонаж е точната противоположност на Бога и дори го превъзхожда по сила. Защото е много по-лесно да поквари човешко същество, за да съгреши, тъй като завистта, способността да мразиш, алчността, греховността са присъщи на човешката природа. Трудно е да станеш праведен човек, но е много лесно да станеш грешник. Не бива обаче да забравяме, че преди много време дяволът е бил ангелско създание. Но този ангел трябвало само да прояви завистта си към силата и величието на Бога и той станал вечен затворник в ада. В подземния свят дяволът купува чисти човешки души, подтиква хората да вършат грехове и управлява нечистотиите и бесовете. Според легендата с всяка нова душа силата на дявола нараства и когато стане всемогъщ, ще погълне целия жив свят. основното значение на скицата за дявола е злоба, изкушение и грях.

татуировка «Дявол»
татуировка «Дявол»

Въпреки това значението на татуировката може да варира в зависимост от допълнителните елементи.

Например основното послание на татуировката може да се промени в зависимост от надписа, който украсява татуировката на дявола. Татуировката на дявол с ангел до него говори за вечната борба между доброто и злото. В Страната на изгряващото слънце (Япония) има подобен персонаж - демоничната Ханя. Нейното изображение върху тялото е талисман срещу зли мисли. Това изображение може да представлява и татуировка, която поставя притежателя си между доброто и злото и той може да избере страна. Образът на дяволската жена означава изкушение. Често в татуировките девойката е изобразена в привлекателна поза, сякаш съблазнява, но самият ѝ поглед е зловещ.

татуировка «Дявол»
татуировка «Дявол»
татуировка «Дявол»

Вариации на изображенията

Дяволът обикновено се изобразява в яркочервено, в пламтящ огън.Персонажът е изобразяван като човек, но с животински черти: има рога и опашка, понякога дори копита. Почти на всяка рисунка дяволът е изобразен с тризъбец в ръка.

Въпреки факта, че изображенията с дявола на пръв поглед са негативни, татуировката може да бъде направена в хумористичен стил. Например това може да бъде малък дявол с карикатурни огромни очи или карикатурно изображение на дяволица с надпис "Лошо момиче". Може да има много варианти, всичко зависи от вашето въображение.

Татуировките с дявола се изобразяват както в цветно, така и в черно-бяло. Скиците на героя се избират както от момчета, така и от жени.

Говорейки за местата за татуировката дявол, няма особени ограничения, изображението ще изглежда добре на ръката и на гърба и гърдите. Когато става въпрос за малко изображение на дяволче, най-подходящите места са подбедрицата, китката и шията.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.