Скици на дотуърк татуировки - VeAn Bulgaria
Дотуърк

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Дотуърк?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Дотуърк.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на
дотуърк татуировки

Дотуърк е един от най-популярните стилове на татуиране и е много търсен както сред женски, така и сред мъжки лица.Изображенията изпълнени в стил дотуърк са много интересни и ефектни. Самата концепция за дотуърк означава точкова техника за извършване на татуировка, тоест рисунка е изградена от много точки, които са разположени на строг интервал една от друга. Дълбочината на цвета зависи от това колко близо са точките. В техниката дотуърк с помощта на точки се създава не само контрастът и наситеността на изображението, но и неговата форма. Такива изображения изглеждат невероятно впечатляващо и оригинално в големи размери, където можете да видите напълно сложността на картината. Изображения  в този стил могат да бъдат намерени главно на гърба, ръцете и краката, по-рядко на китката или врата. Най-често за основа на изображението се взема геометрична фигура, чиято равнина е украсена с голямо разнообразие от точкови елементи. Тези изображения могат да се нарекат класически в стила дотуърк, характерна черта на който е използването на различни орнаменти в червени и черни тонове. Изображенията под формата на гривна или ръкави изглеждат много красиво и доста впечатляващо в това изпълнение.

Скици на дотуърк татуировки
Скици на дотуърк татуировки
Скици на дотуърк татуировки

Освен орнаментите в тази техника има и други предмети и елементи, които определят контура на изображението:

  • Изображения на животни, често вълци, миещи мечки, елени и птици;
  • Изображения на цветя, розови пъпки, направени в стил дотуърк, изглеждат много оригинално;
  • Формата на звездите;
  • Различни йероглифи;
  • Портрети;
  • Пейзажни изображения.Що се отнася до цветовата схема, най-основните цветове в този стил са червено и черно.

Именно с помощта на тези нюанси можете да постигнете наситен контраст и невероятен резултат от работата. Други цветове също могат да преобладават в тази посока, решението остава на клиента, няма забрани и ограничения, но опитът на майстора, който може да предаде целия контраст на изображението, също играе голяма роля. На пръв поглед може да изглежда, че не е толкова трудно да направите татуировка в стил дотуърк. Но това е напълно погрешна концепция, работата в стил дотуърк изисква специални усилия и концентрация. Тук са важни не само художествените и дизайнерските умения, но и доброто математическо мислене. В тези произведения е необходимо да се създаде перфектна симетрия с точност, в която векторната графика помага на майсторите по много начини.

Скици на дотуърк татуировки
Скици на дотуърк татуировки

Доста интересно изглеждат изображенията, в които стилът дотуърк се комбинира с други стилове.


В такива комбинации дотуърк се използва като фон или рамкират изображение с него. Изглежда особено впечатляващо в комбинация със стила на олд-скул и треш полка. Татуировките в стил дотуърк нямат специални граници, в този стил можете да изпълнявате различни картини и портрети, които ще изглеждат много по-оригинално от другите стилове. Дотуърк има своите предимства, татуировките в неговия стил изглеждат абстрактно и много интересно, освен това такива изображения не омръзват дори след няколко години.

Днес този стил е в доста голямо търсене, за първи път англичанин на име Ксед ле Хед започна да изпълва дотуърк татуировка. Той видя изображения на хора с подобни орнаменти по тялото и през 90-те години започна да овладява тази посока, тогава произведенията бяха изключително черно-бели, но изглеждаха много ефектно. Този стил е чудесен за хора, които искат да се откроят от тълпата на другите, за тези, които обичат да опитват нещо ново и интересно. Всяка татуировка, направена в стил дотуърк, остава уникална и привлича огромно внимание и възхитени погледи и отзиви.

Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.