Скица на татуировка с ДНК - VeAn Bulgaria
ДНК

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли ДНК?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с ДНК.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скица на татуировка
с ДНК

Откакто тази усукана структура се появи на кориците на научно-популярните списания, скицирането на ДНК започна да привлича вниманието на хората около и интересуващи се от структурата на тялото.

Какво означава ДНК в татуировка? Нека да разгледаме по-долу.

Самата спирала на ДНК е символ на прогреса, развитието на науката като такава. Откриването на ДНК беше важен момент в историята на науката, който доведе до редица други открития и иновации. Сама по себе си спиралата представлява интерес и привлича вниманието, основното е, че тя може да бъде променена чрез добавяне на други елементи, правейки я по-ярка и цветна. Същността на татуировката няма да се промени, но видимостта ще играе във Ваша полза.

Скица на татуировка с ДНК
Скица на татуировка с ДНК

Значението на татуировка
с ДНК

Първо, това е проява на интерес към науките и изучаването на света, по-специално биологията, химията и биохимията, като цяло генното инженерство, което в момента е толкова развито, че ви позволява да извършвате най-сложните експерименти.

Така че татуировка с "усукано стълбище!" - знак на възхищение и уважение към обекта на татуировката и откривателите.

Татуировката носи много обемно послание. Това са стотици часове, прекарани от учени, животни, които са участвали в експерименти и се наслаждават на величието на човешкия ум. Често работата може да бъде направена върху лекари или студенти, които са пряко свързани с медицината и изследването на феномените на човешката същност. Лицата на учените могат да бъдат изобразени под формата на ДНК, могат да бъдат поставени вместо молекули.

Скица на татуировка с ДНК
Скица на татуировка с ДНК
Скица на татуировка с ДНК

Татуировката може да се използва от хора в риск, като в този случай самата татуировка съдържа данни за кръвната група, както и телефонен номер. Други елементи могат да бъдат включени в работата, която ще я направи по-интересна: същите животни са около спиралата, а самата спирала е оцветена и ярка. Допълнете работата с ярки цветове и сега скучната наука ще се промени и ще стане по-интересна и атрактивна. Също така важен е фонът на работата, който може да бъде зададен по тема: може да има формули, таблици, други изображения. Усуканата спирала може да не е една, може да се пресича със собствения си вид и да направи по-голям модел, по-наситен. Освен това думи, символи и числа могат да бъдат съставени от ДНК. Спирала може да се увие около ръка, което ще я направи завършена: именно тази презентация ще покаже същността на ДНК и нейните елементи.

Скица на татуировка с ДНК
Скица на татуировка с ДНК

Работата върху
мъже и жени

Как една ДНК скица може да бъде различна за мъжете и жените?

Същността на работата е ясна и достъпна, но как да я направите подходяща за вас? Няма разлики в тази татуировка за мъже и жени. Ако желаете, може да бъде допълнена с някои изразени елементи на половите показатели.

Значението за момичетата е следното: ДНК символизира ерудиция, страст към науката, страст към познаване на себе си и другите. Това е интересен човек, който обича да изследва и изучава хората около себе си, за да открие най-интересните моменти от човек за нея.

Татуировката може да означава и връзка между поколенията, любов към първоначалното човешко същество, неговата същност. Момичето с тази татуировка е енергична, интелигентна и развиваща се личност.

Що се отнася до мъжете, тази татуировка често има, в допълнение към същата за момичетата, интерес към структурата на Вселената, защото работата може да бъде допълнена от планети, които са подобни на атоми, спътници, астероиди и т.н. Всеки детайл прави произведението специално, но не променя неговата същност.

Скица на татуировка с ДНК
Скица на татуировка с ДНК
Скица на татуировка с ДНК

Това е начин да се предаде паралелът между човешкия и природния свят.

Цветни и черно-бели, с нюанси и сенки, във формат 2d и 3D, в стил биомеханика, при който спиралата се вижда под кожата, тези татуировки могат да се поставят на всяка част от тялото:

  • Ръце.
  • Крака.
  • Корем.
  • Лопатка.
  • Гръб.
  • Шия.

Скица на татуировка с ДНК
Скица на татуировка с ДНК

Ширината и дължината на изработката могат да се регулират спрямо избраната част от тялото. Ако не можете да вземете решение за скица, трябва да се свържете с майстора, за да изясните всички подробности за работата. Ще се радваме да ви помогнем да изберете стила, цветовете и размерите на работата.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.