Дълбочината и магията на 3D татуировките, които могат да вдъхнат живот на рисунките върху кожата - VeAn Bulgaria
Дълбочината и магията на 3D татуировките

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли 3D татуировките?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка на 3D татуировките.

Попълнете формуляра
и ще получите 20% отстъпка
Времето за разпространение е ограничено

Дълбочината и магията на 3D татуировките, които могат да вдъхнат живот на рисунките върху кожата

Да бъдат в крак с модните тенденции в боди арт искат повечето почитатели на татуировките по лицето и тялото.


Въвеждането на нови технологии, появата на безопасни, висококачествени материали допринасят за това, че майсторите могат да създават триизмерни татуировки, възможно най-реалистични, хипнотизиращи със своята прилика с оригиналните си прототипи. Такива необичайни, уникални надписи върху тялото се наричат 3D татуировки. Реалистичните рисунки изискват висока степен на умение от страна на специалиста в областта на бодиарта, неговия опит и желание да свърши работата си перфектно. За съжаление, не всички специалисти са в състояние да направят това, така че ако искате да получите безупречна 3D татуировка, трябва да се запознаете с тънкостите на нейното изпълнение, да се научите да различавате работата на истинските гурута на тату индустрията.

3D татуировка
3D татуировка
3D татуировка

Какво влияе върху създаването на перфектна 3D татуировка?

Степента на умение на специалиста по боди арт - това вече разбрахме.


Факт е, че е невъзможно да се създадат две еднакви 3D татуировки. Те ще бъдат различни, дори да имат идентично местоположение и размери. От това следват редица фактори, които пряко влияят върху начина, по който обемната татуировка ще изглежда върху тялото ви.

Тези фактори включват:

  • Анатомични данни. Важно е да се вземат предвид релефът на мускулите, телесното тегло, особеностите на кожата. 3D - ефектът създава илюзията за движение на рисунката. Извършвайки определени действия, можете да видите как фигурата се променя, престава да бъде статична. Това се постига чрез специална техника на нанасяне и игра на сенки.
  • Необходима е голяма площ. 3D татуировка се нуждае от "въздух", от допълнително пространство. Такава татуировка дава пълноценен 3D ефект в случай, че майсторът спазва пропорциите и размерите при нанасянето. Често те се поставят в областта на гърба, гърдите, на ръката (ръкава) или рамото.
  • Желанието на клиента. Важни са също така упоритостта на клиента, способността му да понася болезнени усещания. Изпълнението на 3D татуировка - това е дълъг контакт с кожата, който се понася много по-болезнено, отколкото създаването на стандартна татуировка. Но резултатът си заслужава да се изтърпи, най-важното е да сте готови за него.За да бъде готова 3D татуировката, която "пусна корени", а не се модифицира върху кожата след процедурата по нанасяне, е необходимо да се спазват правилата за грижа за кожата. Всички ценни професионални препоръки ще получите от майстора, не ги пренебрегвайте.

3D татуировка
3D татуировка

Какъв е визуалният образ? Коя 3D татуировка да изберете?

Към днешна дата има класация на 3D татуировките, които предизвикват най-голям интерес сред клиентите на салоните за татуировки.


Всички скици са сложни композиции, към чийто избор трябва да се подходи разумно, защото такива рисунки не търпят премоделиране.

Особено търсени са:

  • Портрети. Ако сте виждали 3D татуировка с портрет на човек, значи разбирате за какво говорим. Тя създава впечатлението, че гледате жив човек.
  • Механизми. Лостове, зъбни колела или нещо, което влиза в действие при движение и хипнотизира с неуморната си работа.
  • Животни и птици. Такива татуировки доставят особено удоволствие по време на внимателното им разглеждане. Човек може да усети цялата сила на живото същество, неговата воля.
  • Космос. Движещи се планети, необятна галактика, блещукащи звезди - това е не само красиво, но и тематично актуално по всяко време.
  • Модели. Безкрайното движение на цветни композиции е изящно и необичайно.Към 3D татуировката може да се добави и надпис, което я прави статична. Полетът на фантазията ви никой не ограничава, но е по-добре да се консултирате с майстора, който ще ви каже как компетентно да поставите важните за вас данни.

3D татуировка
3D татуировка
3D татуировка

Какво ще кажете за цветовото и стилистичното решение?

Интересен факт е, че 3D татуировката, направена в черно и бяло, изглежда много по-привлекателна от стандартната рисунка върху тялото.


Въпросът е не само в обемността, но и в ефектите, използвани от майстора при изпълнението на рисунката. За да извлечете максимума от 3D татуировката, си струва да играете с цветовете, но има един съществен подводен камък - рисунката остава непроменена в продължение на няколко години, след което ще трябва да я коригирате, да я подхранвате с мастило за яркост. Това е важно, защото обемните татуировки, просто и се държат благодарение на контраста на цветовите решения.

При създаването на 3D татуировка е необходимо да се спазва правилният ъгъл на нанасяне, разположението на сенките и фона. Това е от ключово значение. Що се отнася до стилистичните решения, по-добре е да ги поверите на специалист по татуировки. Тук се връщаме към началото на историята - важно е да намерите "своя", интелигентен и талантлив майстор. Нашите препоръки ще ви помогнат да не забравяте, че контролът върху процеса на създаване на 3D татуировка - основа на нейното съвършенство.

Разгледайте образците на готовите творби, запознайте се с портфолиата на изявени майстори на татуировки, усвоете полезна литература за особеностите на грижите след татуиране - всичко това ще ви помогне да постигнете желания резултат и да получите желаната 3D татуировка.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.