Блекуърк

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Блекуърк?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Блекуърк.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на
блекуърк татуировки

Сферата на художествените татуировки има голямо разнообразие от стилове, понякога клиентът дори не може да реши в коя посока иска да си направи татуировка.По принцип тази дилема е по-подвластна на любителите на цветни татуировки. Но за клиентите, които предпочитат черни тонове, е много по-лесно да направят своя избор, просто трябва да открият стил black work за себе си. Името на стила се превежда точно като "черна работа", т.е. всички произведения се изпълняват изключително в черни цветове. Това могат да бъдат различни модели и орнаменти, геометрични елементи, степента на сложност може да бъде много разнообразна.

Блекуърк татуировките са много търсени както сред момичетата, така и сред момчетата. Рисунката се набива на различни части на тялото, но най-често се среща черна набивка на крайниците. Често тези татуировки боядисват част от тялото в черно, въпреки че такова изпълнение е доста необичайно, но популярността му нараства всеки ден все повече и повече. Тъй като особеността на този стил е нанасянето на черно върху големи части на тялото, някои го бъркат с други стилове.

Ако татуировката е направена в черни тонове, това не винаги е блекуърк, но ако върху тялото на човек е изобразен черен квадрат – точно това е стилът блекуърк. Малко хора разбират този стил, но мнозина го предпочитат, най-често са любители на минимализма, които харесват строгия черен цвят.

Скици на блекуърк татуировки
Скици на блекуърк татуировки
Скици на блекуърк татуировки

Обединение на стилове

Оригинално изглеждат татуировките, в които стилът блекуърк се комбинира с друг стил.Такива произведения остават уникални, красиви и не се повтарят. Особено успешно е да обедините блекуърк татуировка с дотуърк татуировка, с помощта на тези два стила можете да постигнете дълбок красив контраст на изображението. Често се случва хората да идват в този стил, за да прикрият некачествената работа на предишния майстор, блекуърк не само ще прикрие рисунката, но и ще изглежда по нов начин, привличайки вниманието към себе си. Струва си да се отбележи, че в бъдеще ще бъде невъзможно да прикриете татуировка в този стил, само ще влошите резултата, така че помислете внимателно за избора на майстор, ако вече сте решили да изберете блекуърк.

Скици на блекуърк татуировки
Скици на блекуърк татуировки

Основни
изображения на стила

Работите в стил блекуърк са лесни за разпознаване, защото се различават от всички останали насоки.Най-често за татуировки се избират изображения на геометрични фигури или част от тялото е напълно изпълнена с черен пигмент, по-рядко набиват шарки. Има и други произведения в този стил, но тези три са най-популярни. Този стил е насока и за други стилове: етнически изображения, неотрайбализъм, тайландски татуировки и арт брют.

На пръв поглед може да изглежда, че работите в блекуърк стил се извършват доста просто, което е много погрешно мнение. Такива татуировки изискват максимално старание, точност и концентрация. Специалистът трябва да може да усеща добре машината, с която работи, и да има представа за характеристиките на кожата на клиента. Когато избирате майстор, свържете се само с човек с опит, в чието портфолио вече има подобни произведения.

Този стил може да се счита за един от най-практичните, тъй като лесно може да прикрие различни дефекти на кожата. Белези, рани, пигментни петна, неравности или стара татуировка - черният цвят на блекуърк напълно ще скрие всеки дефект. Също така с помощта на този стил можете визуално да коригирате фигурата, защото всеки знае, че черните тонове изтъняват и намаляват обема. Някои работи на блекуърк могат лесно да направят талията по-тънка, шията по-грациозна, без да се налага да се изтощавате с ежедневни спортни занимания.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС