Татуировка на Биоорганика - VeAn Bulgaria
Биоорганика

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Биоорганика?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Биоорганика.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировки "Биоорганика"

В съвременния свят изкуството на художественото татуиране е заело силна водеща позиция сред различни области.

Живописта на тялото е популярна сред хора не само от различни възрасти, но и с различни житейски приоритети, религии и различни националности. Татуировките са най-търсени сред младите хора. В крайна сметка да имаш татуировка на тялото си е готино, рисунката те отличава от хората около теб, украсява тялото ти, подчертава твоята индивидуалност, твоя стил.

В областта на живописта на тялото има много различни теми и стилове на татуировки, един от най-популярните, оригинални и необичайни е стилът "Биоорганика".

Скици "Биоорганика" са абстрактни изображения, които пленяват със своята оригиналност. Татуировките в този стил са популярни сред жените и мъжете, с какво привлича този стил? Какво означават татуировките в стила "Биоорганика"? Ще научите за това в нашата статия.

Татуировка на Биоорганика
Татуировка на Биоорганика
Татуировка на Биоорганика

Характеристики на стила

Скиците в стил "Биоорганика" са доста странни, винаги изглеждат много интересни, привличат погледите на минувачите.

Началото на този стил датира от края на осемдесетте години. Биоорганичните татуировки са въведени в сферата на художествените татуировки от американския татуист Гай Ачисън, който е „бащата” на този стил.

Биоорганичните татуировки са абстрактни изображения, връзката на човек с природни елементи, например: изображение на разкъсана кожа с кости, стърчащи от нея. Към такива рисунки често се добавя ледено или огнено сияние, което прави рисунката още по-интересна и ефектна. Не само костите, но и клоните на дърветата, листата и т.н. могат да действат като природни елементи.

Основните характеристики на стила са:

  • Наситен, плътен цвят;
  • Ярки, сочни пигменти;
  • Правилно проектирани сенки и контури;
  • Често се изпълнява в техника "фрихенд", тоест без трафарет.
Татуировка на Биоорганика
Татуировка на Биоорганика

Подходящи места за нанасяне на биоорганични татуировки

Най-вече татуировките в стил "Биоорганика" са популярни сред мъжете, тъй като такива произведения изглеждат мрачни, поради разкъсани тъкани и различни елементи, стърчащи от тях.

За татуировка в този стил са подходящи такива части на тялото като: предмишница, рамо, цял "ръкав", корем, гръб, страни, подбедрица. Опитен майстор на татуировки извършва татуировка по такъв начин, че изображението да изглежда също толкова хармонично в движение.

Когато избирате майстор на татуировки за стил "Биоорганика", първо трябва да разгледате портфолиото на специалиста, ако майсторът вече има работи в този стил и Ви харесват, Вие сте сигурни, че това не са снимки, изтеглени от интернет - само тогава можете да се запишете за сесия при този специалист. Факт е, че този стил най-често се изпълнява без използване на трафарет, но веднага се създава върху тялото. Техника "фрихенд" е извън силата на начинаещ, тук е важен значителен трудов опит.

Стилът "Биоорганика" е много интересен, привлекателен, оригинален и винаги изглежда ефектно. Избирайки татуировка в този стил, определено няма да останете без вниманието на другите и минувачите.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.