Биомеханика

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Биомеханика?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка на Биомеханика.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировки на биомеханика

В продължение на много години сферата на татуировките е много популярна сред двата пола и различните възрастови поколения.

Тази област включва много стилови вариации, в които се извършват татуировки, една от най-разпространените е биомеханика. Този стил е лесно разпознаваем: майсторът на татуировките заменя фрагменти от човешкото тяло с механични структури. В татуировките на биомеханиката се виждат разкъсвания на кожни тъкани, през които можете да видите механизма. Стилът е доста ефектен и винаги изглежда страхотно.

Татуировка на биомеханика
Татуировка на биомеханика
Татуировка на биомеханика

История на възникване

Стилът биомеханика се заражда през 80-те години, в Съединените американски щати.

Но татуировките на биомеханиката започнаха да бъдат много търсени през 2000-те години. Татуировките означават появата на нова ера, която не е възможна без електроника, електротехника, различни джаджи, програми и всичко останало. Това е нов етап в човешкото развитие. Такива татуировки носят подтекста на човешкия потенциал, невероятни възможности, които се подсилват с помощта на прогреса.

Скиците на татуировките на биомеханиката са косвени копия на произведенията на Ханс Гигер. Това е известен швейцарски художник, неговите творби са познати на всички. Дори и да не сте виждали на живо картините му, несъмнено сте гледали филма „ Пришълецът“, в който именно Ханс Гигер създава образа на механичните пришълци.

Татуировка на биомеханика
Татуировка на биомеханика

Основните характеристики на стила

Биомеханиката е лесно разпознаваема, основната характеристика е сложната механична конструкция.

Като правило, скиците изглеждат така: върху човешкото тяло е изобразена разкъсана кожа, през която се вижда механизмът. Всички компоненти на механизма (гайки, жици, пружини, бутала, болтове и т.н.) изглеждат много естествени. Което придава на стила специален акцент.

Първоначално скиците на биомеханиката бяха изпълнени в монохром, с преобладаване на основните цветове: черно и сиво. Днес стилът е станал по-сложен и реалистичен.

Изображенията са по-обемни, изрисувани са и най-малките детайли, добавени са нови цветови тонове. Разкъсаната кожна покривка също започна да изглежда по-реалистична: нарисувани са всички сухожилия, мускулна структура, счупени кости, които преминават в самия механизъм.

Татуировка на биомеханика
Татуировка на биомеханика
Татуировка на биомеханика

Места за извършване

Най-популярната област на тялото за биомеханика е рамото, поради естествения релеф на бицепса, татуировката изглежда още по-реалистична.

Също така, татуировки в този стил се прилагат върху предмишницата, в този случай татуировките изглеждат по-динамични, тъй като човешката ръка непрекъснато се движи.

Биомеханичните татуировки често се изобразяват на краката. Момичетата предпочитат да украсяват бедрата си по този начин, но мъжкият пол прави татуировка на долния крак. В мъжката версия има повече механизми, има ясен чертеж на мускулите.

Татуировката на биомеханиката в областта на гърдите изглежда невероятно впечатляващо, когато се вижда механизмът на сърцето. Самото сърце, което се състои от механични ленти, често се изобразява под ключ. Това изображение говори за неуспешна любов и че сърцето на собственика на татуировката вече е скрито от целия свят.

Този стил е универсален, но все пак по-предпочитан от мъжката страна. Биомеханичните татуировки са популярни във всички европейски страни и имат едно общо обозначение: съюзът на човека с технологичния прогрес.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Статията е написана от журналисти и е информативна. Ако откриете грешка или не сте съгласни със съдържанието, моля, уведомете ни [email protected].
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС