27+ татуировки на Бик: Значение & За мъже и жени & Скици - VeAn Bulgaria
Бик

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли бика?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с бик.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скица на татуировка на бик

В много народи бикът се свързва с неукротима сила и невероятна сила.

Но образът на чифтокопитно беше идентифициран със знака на мъжкия принцип. Това животно е пълно с благородство и сила, много култури го свързват с богове, като Зевс. Древногръцкият бог, познат ни от митологията, често се появява в образа на бик. Това изображение носеше двойно послание: бикът действаше като знак за силата и мощта на Бог, а от друга страна, подчертава любовта, тъй като самият бик действа като знак за сексуална сила и плодородие. И както знаем от митовете, Зевс е имал много връзки със земни жени, в резултат на което са родени герои като Ахил, Херкулес, Персей, Тезей и така нататък. Всички те бяха полубогове, получовеци.

Това мощно животно съчетава едновременно няколко елемента, силата на живота и величието - които са неговите преки качества. Различните култури на народите описват величественото животно в по-голямата си част с благоприятни качества:

 • Будистите вярват, че бикът олицетворява личността;
 • Иранците вярват, че бикът е олицетворение на душата на света;
 • Келтското чифтокопитно означава сила и мощ.
 • Специално отношение към биковете в Индия, защото за тях това е свещено животно.
Татуировка на бик значение
Татуировка на бик значение
Татуировка на бик значение

Обозначаване на скица на татуировка на бик

Скица на татуировка на бик означава мъжко начало, сила, мощ, плодовитост и въз основа на това можем спокойно да предположим, че тази татуировка е по-подходяща за мъже.

 1. Черен бик с огнен поглед може да означава смъртоносна игра.
  1. Бикът от Корида е знак за укротяване. Като цяло мнозина вярват, че изображението на бик е вид амулет, който защитава собственика си от зли сили и злото око. Има мнение, че татуировката може да даде на човек енергия и жизненост.
 2. Скица на татуировка на бик в трайбъл стил.
  1. Този стил произхожда от древните келтски племена, племената маори и хайда. Бикът, направен в този стил, е знак за сила, плодородие и власт.
 3. Ядосан бик.
  1. Татуировка с такова изображение е знак за примитивната сила на мъжете.
 4. Теле.
  1. Зодия, която в изображението си прилича на глава на бик. По правило такова изображение за татуировка се избира от хора, родени под това съзвездие. Това са силни и упорити личности, но меланхолията, мекотата и спокойствието също са им присъщи. Родените под съзвездието Телец са склонни да обичат комфорта, уюта и сигурността и се стремят да ги намерят в живота си.
 5. Бик в келтски стил.
  1. В тази интерпретация бикът ще бъде изпълнен с много келтски възли и тъкани. Татуировка в този стил носи обозначението на мощност и сила.
 6. Череп на бик.
  1. В изкуството на татуировките това е знак за живот и просперитет.
Татуировка на бик значение
Татуировка на бик значение

Вариации на татуировка

Правейки общо заключение от горните качества и значения на бика, можем спокойно да кажем, че това е най-подходящата татуировка за самоуверени, силни и упорити мъже.

В скиците на татуировка бикът е изобразен както в пълен растеж, така и с една глава. Често има изображения на буйно чифтокопитно, съчетано с матадор, въпреки че това изображение изисква голяма телесна площ, за да разкрие характера на бика в цялата му слава.

Има много скици за татуировка на бик, изпълнени в черно и бяло и с бунт от цветове. Изображението може да бъде изпълнено във всеки стил, който предпочитате: реализъм, келтски, племенен, акварел, дотуърк и така нататък. При избора на татуировка на бик изображението обикновено се нанася върху гърдите, предмишницата, прасеца или гърба на клиента. Във всеки случай, татуировка с такова мощно животно ще даде на собственика на татуировката не само индивидуалност, но и ще служи като отличен амулет за цял живот.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.