27+ татуировки на Ангели: Значение & За мъже и жени & Скици - VeAn Bulgaria
Ангел

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Ангел?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка на ангел.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировки на ангели

Ангелите са красиви духовни създания, фантастични същества с прекрасни крила.

Почти всяка религия описва ангели в своите приказки, като ги дарява не само с неземни красиви черти, но и с невероятна сила. Изображението на ангели е много популярно и в индустрията за татуировки и се радва на голямо търсене както сред момичетата, така и сред мъжете.

Татуировката на ангел е изпълнена със специално обозначение, което се променя в зависимост от това кой от ангелите сте избрали. Съществуват няколко вида от тях: херувими, паднали ангели, защитници и феи - всяко от тези същества носи специална интерпретация, за която ще ви разкажем в тази статия.

татуировки на ангели значение
татуировки на ангели значение
татуировки на ангели значение

Значението на херувимите
в татуировките

Херувимчетата са малки ангелчета във вид на деца със златиста коса и небесносини очи.Те олицетворяват невинността и чистотата, както и предпазват хората от различни беди. Най-известният херувим е Купидон, познат на всички като детето с къдрици, което носи лък и стрела със златист цвят. Купидон дарява хората с любов и чистота и ги предпазва от безответна любов.

Изображенията на ангела на детето обикновено се избират по-често от момичета, като се подчертава тяхната чистота.

  1. Архангели
    1. Архангелите са най-висшите ангели-воини, изобразявани с мечове или копия.Тези същества олицетворяват защитата на човека и борбата му срещу мрака. Тази борба е не само с мрака на външния свят, но и вътре в самия него. По тази причина татуировката на архангел представлява постоянната вътрешна борба на човека.
  2. Паднал ангел
    1. Падналите ангели са същества, които са били прогонени от Рая. Избирайки тази скица за татуировка, човек показва, че е допуснал грешка в миналото, която му е отнела нещо важно.Татуировката на тъмно крилато същество също е често срещана гледка. Тъмният ангел (Жътвар на души) показва, че човекът се страхува от смъртта, а татуировката е ежедневно напомняне, че всеки момент в живота трябва да се цени.
  3. Изображения на фейри
    1. Фейрите идват при нас от света на фантазията, който изобразява много различни елфи, феи и ангели.Крилатите същества от света на фантазията носят смисъла на лекота, невинност и игривост.

татуировки на ангели значение
татуировки на ангели значение

Молитва на ангел

Изображението на молещ се ангел е една от най-популярните татуировки.Този дизайн се избира както от жени, така и от мъже. Тълкуването на тази фигура е следното: изображението помага да изпратите молитвите си към небето за семейството и приятелите, позволява ви да постигнете равновесие на духа, лекува болката след загубата на скъп човек.

Ангелът в полет символизира прераждането, а разперените криле (преди излитане) показват готовност за промяна.

Всеки човек си избира скица на ангел и ѝ придава специфична конотация. За някои образът означава стремеж към духовност, светло бъдеще, борба с мрака в себе си и т.н. Често татуировката на ангел се избира като талисман. Но освен всичко изброено по-горе, много хора избират тази скица единствено от естетическа гледна точка, без да придават на татуировката някакво специално значение. В края на краищата една татуировка с величествено крилато същество винаги изглежда много красива, ефектна и ненадмината.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.