Запазете час във VEAN TATTOO и получете 30% кешбек в коини! - VeAn Bulgaria
Получете 30% кешбек в коини!

Запазете час

и получете 30% кешбек в коини!

Получете 30% кешбек в коини за първото си посещение във VEAN TATTOO! Възползвайте се от тази уникална възможност и започнете своето тату-пътешествие при изгодни условия.

Отдавна мечтаете за нещо специално? Сега имате уникалната възможност да получите 30% кешбек в коини за първото си посещение в нашия салон. Нашите професионални майстори са готови да реализират вашите идеи. Побързайте, акцията е с ограничено времетраене!


Условия:

  • Промоцията е валидна от 01.06.24 до 30.06.24. Всички услуги, извършени през този период, участват в промоцията при потвърждение на участието при записване.
  • Кешбекът се начислява само за първата услуга, извършена в мрежата на VEAN TATTOO. Повторните услуги не участват в промоцията и не подлежат на бонусни начисления.
  • 30% кешбек в коини за първо посещение във VEAN TATTOO. Кешбекът се начислява под формата на бонусни коини, които могат да се използват за плащане на следващи услуги, закупуване на мерч или средства за грижа.
  • Записването е задължително. За да запазите час, попълнете формуляра по-долу. Записването се потвърждава само след като онлайн консултант се свърже с вас.
  • Бонусните коини не могат да бъдат обменяни за налични пари. Те могат да се използват само за плащане на услуги, закупуване на мерч или средства за грижа във VEAN TATTOO.
  • Отстъпките и акциите не се комбинират. В случай на участие на услугата в други акции или наличие на други отстъпки, се прилага само една, най-изгодната акция.
  • Броят на местата е ограничен. Записванията се извършват по реда на постъпване, затова препоръчваме да запазите час предварително, за да се възползвате от офертата.

Бързо записване

Попълнете своите данни и изчакайте обаждане от консултант

Бъдете в течение с всичките ни новини

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.